Kommun


Till kommuner som söker bygglovskonsult


Samhällsprocessen


Samhällsprocessen är ett ständigt utvecklingsarbete för vår omgivning och har mycket stor betydelse för alla oss invånare. Infrastruktur, naturområden, exploatering mm och inte minst bebyggelsen skapar den värld som vi lever i varje dag. Den påverkar alla och ska vara till för alla.

Kommunen


Kommunen har en svår uppgift att försöka tillfredsställa allas behov, möta alla önskningar, tolka faktorer i varje enskilt ärende och samtidigt följa gällande lagstiftning. Det krävs kompetent arbetskraft, god kommunikation, respekt för den enskilde och långsiktigt kommunalt arbete.

Bygglov


Bygglov ses ofta som en liten del i byggprocessen men är väldigt viktig och kan vara omfattande. Bygglovansökan, bygganmälan, strandskyddsdispens, tillsyn mm innebär prövningen mellan samhällets krav och den enskilde medborgarens intresse. Lämna information, vägledning, bemöta människor och hantera handlingar är också betydelsefulla uppgifter. Allt detta ska ske med mycket god service inom rimliga tider till alla.

Bygglovskonsult


Behov av bygglovshandläggare/byggnadsinspektör/ bygglovsarkitekt? Bygglovskonsult kan vara nödvändigt att anlita vid situationer så som akut behov av personal eller ett annat mer långsiktigt behov av tillfällig avlastning. Vi kan bistå med kompetent resurs vars uppdrag baseras på just er unika situation och önskemål. Möjlighet till både arbete på distans samt på plats hos er. Under 2017 och 2018 kommer vi att lämna förmånliga anbud och skicka ut information om oss. Kontakta oss gärna så berättar jag mer.


Läs mer om vår byggkonsult.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift.


Byggkonsult Ryefield AB

Org.nr: 559098-1311

E-post: [javascript protected email address]

Tel: 072-25 25 129

Innehar F-skatt

Hör av dig

Har du något spännande projekt på gång? Hör gärna av dig och berätta mer.

Dotterbolag - Privata Sektorn

Ryefielddesign.se

© Ryefield.se 2017 | Skapad och designad av Nogges design