Uppdrag

Våra olika uppdrag

Uppdrag i Tierps kommun


Första uppdraget

Tierps kommun blev vår första kund och i mars 2017 skrevs avtal för uppdrag som bygglovskonsult. Uppdragen utfördes på plats och på heltid i Tierp totalt f.o.m. 2017-03-27 t.o.m. 2017-09-08. Jag är väldigt tacksam för min tid i Tierp och kunde inte få en bättre start.

Samhällsbyggnadskontoret i Tierp är en underbar arbetsplats med glada människor. Under 2017 och framåt fortsätter Ryefield stötta bygglovsavdelningen med viss tid helt på distans.

Tierps kommun

 

 


Uppdrag i Finspångs kommun


Mot nya uppdrag i Sverige!

Denna gång åker jag till Östergötland och Finspångs kommun. Från oktober 2017 och fram till april 2018 arbetade jag deltid/heltid på plats i Finspång samt lite på distans. Bygglovsfunktionen upplevde högt tryck och behövde avlastning en tid.

Våren 2018 deltog Ryefield i en upphandling och har tecknat ramavtal med Finspångs kommun.

 

Finspångs kommun

 

 


Uppdrag i Ovanåkers kommun


Under perioden 1 juni till 30 september 2018 utförde Byggkonsult Ryefield AB uppdrag som bygglovskonsult på plats och på heltid hos Ovanåkers kommun.

I denna otroligt vackra samt väl omhändertagna kommun finns stort intresse att bevara och utveckla orten. Fullt upp på bygglovsavdelningen i semestertider men med stöd av hjälpsamma kollegor så klara man det mesta. Jag har trivts mycket bra i Edsbyn och återkommer gärna.

 

Ovanåkers kommun

 

 


27 Jun 2018